Potrebna pomoć za obnovu izgorele kuće

Potrebna pomoć za obnovu izgorele kuće

Udruženje građana „Preobraženje“ obraća se javnosti sa molbom za finansijsku pomoć i pomoć u materijalu. Nažalost, kuća u kojoj se nalazi naša organizacija je izgorela 21. septembra 2022 godine, a sa predhodnim donacijama uspeli smo da uradimo krov, stavimo nove prozore, uradimo kupatilo i obezbedimo struju.

Iako su ovi radovi važni i neophodni, još uvek ima mnogo toga što treba da se uradi. Potreban nam je materijal za grejanje, završne radove poput bojenja, postavljanja podova i slično. Takođe, potreban nam je i novi nameštaj i oprema za rad.

Nažalost, zbog izgorele kuće, štićenici našeg doma su primorani da provode svoje dane u sali za ručavanje. Ova sala nije pogodna za stalno boravak, posebno preko zime, kada je hladno i nedostaje prostor za aktivnosti. Ova situacija utiče na njihovo mentalno i fizičko zdravlje, što je još više razlog zašto nam je potrebna pomoć da obnovimo našu kuću i vratimo štićenike u normalne uslove života.

Molimo vas da nas podržite u ovom teškom trenutku. Svaki novac ili materijal koji donirate će nam pomoći da obnovimo našu kuću i nastavimo sa radom na projektima koji su nam važni.

Ziro račun:

205-250668-28

PayPal:

preobrazenjesrb@gmail.com

Na stranici DONACIJE možete videti i ostale načine doniranja iz inostranstva.

Hvala vam na razumevanju i pomoći.