Sporazum o saradnji sa „Bankom hrane Vojvodina“

Sporazum o saradnji sa „Bankom hrane Vojvodina“

Predsednik Udruženja građana „Preobraženje“ potpisao sporazum o saradnji sa „Bankom hrane Vojvodina

Predsednik Udruženja građana „Preobraženje“ Božidar Dragutinović je posetio svojeg prijatelja iz „Banke hrane Vojvodina“ i tom prilikom potpisao sporazum o saradnji.

„Banka hrane Vojvodina“ je neprofitna organizacija koja se bavi prikupljanjem i distribucijom hrane za one koji su u potrebi.

Ova organizacija je nastala sa ciljem da pomogne onima koji su u situaciji socijalne potrebe, pružajući im hranu i druge potrebne stvari. „Banka hrane Vojvodina“ radi na principu solidarnosti, pružajući podršku onima koji su u potrebi, bez obzira na njihovu socijalnu poziciju.

Udruženje građana „Preobraženje“ je veoma zadovoljno što je potpisalo ovaj sporazum o saradnji sa „Bankom hrane Vojvodina“ i raduje se budućoj saradnji sa ovom organizacijom.

Želimo javno da se zahvalimo „Banci hrane Vojvodine“ na svemu što rade za društvo i našu zajednicu, i na saradnji koja će nam omogućiti da još više pomognemo onima koji su u potrebi.

 

U koliko želite i osetite potrebu, shodno svojim mogućnostima, možete i vi dati neku skromnu donaciju našim štićenicima.

ZA SVA VAŠA PITANJA POZOVITE 064 35 63 220