UG „Preobraženje“ je proslavilo istoimenu krsnu slavu

UG „Preobraženje“ je proslavilo istoimenu krsnu slavu

Udruženje građana za borbu protiv narkomanije i ostalih vidova zavisnosti „Preobraženje“ proslavilo istoimenu krsnu slavu. Ovo udruženje, koje nosi ime jednog od najvećih pravoslavnih praznika, od svog osnivanja pruža podršku onima koji se bore sa različitim oblicima zavisnosti, nudeći im put preobraženja, nade i obnove.

Praznik Preobraženje Gospodnje se obeležava kao dan kada je Isus Hrist na gori Tavor preobražen pred apostolima i pokazao im svoju božansku prirodu. Svijetlost koja je tog dana zasijala sa Njega simbolizuje unutarnje preobraženje, prelazak iz tama života u svijetlost duhovne obnove. Ovaj praznik, stoga, savršeno oslikava misiju Udruženja – pružiti svjetlo i nadu onima koji se nalaze u mračnom tunelu zavisnosti, vodeći ih prema preobraženju i novom životu.

Želimo se zahvaliti svima koji su svojim prisustvom, podrškom i molitvama doprineli radu Udruženja „Preobraženje“. Vaša podrška je svjetlo koje nas vodi, dajući snagu i nadu onima koji se bore protiv zavisnosti. Da nastavimo zajedno širiti svjetlost preobraženja i ljubavi u svijetu koji toliko treba promjene.

Neka nas Preobraženje Gospodnje svake godine podsjeća na važnost unutarnje obnove, ljubavi i razumijevanja prema svima koji tragaju za svojim putem izlaska iz tame zavisnosti.

 

Udruženje građana za borbu protiv narkomanije i ostalih vidova zavisnosti “Preobraženje” je sa svrhom pružanja pomoći pri odvikavanju od bolesti zavisnosti i socijalnog devijantnog ponašanja.

Ukoliko tražite pomoć za sebe ili nekog vašeg bližnjeg, možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 09-18 časova na telefone:
+381 64 356 322 0
+381 60 010 641 9

 

ZA SVA VAŠA PITANJA POZOVITE 064 35 63 220