Molba za pomoć

Molba za pomoć

Udruženje građana „Preobraženje“ prolazi kroz težak period u ovim danima kada se opake bolesti šire, kako COVID-19 tako i društvene, te molimo za pomoć sve dobre ljude čistog srca da nam pomognu.

Transkripcija

Pomaže Bog draga braćo i sestre.

Ja sam Božidar Dragutinović i predsednik sam udruženja za borbu protiv narkomanije i ostalih vidova zavisnosti “Preobraženje”.

Ovim putem želim da se obratim svim ljudima dobre volje za pomoć. U okviru našeg udruženja funkcioniše kamp koji trenutno ima dvadeset i pet štićenika.

Naši kapaciteti su limitirani i ograničeni zbog naše teške finansijske situacije.

Radom štićenika, pomoći njihovih roditelja, simpatizera, naših prijatelja i bivših štićenika ne uspevamo obezbediti dovoljne finansije, hranu i sve ostale potrebe za naš centar. Stoga molim ovim putem, sve dobre ljude, koji imaju razumevanja za palost srpske omladine u ovim teškim vremenima, da nam izađu u susret.

Ta pomoć može biti finansijska pomoć, u hrani, sredstvima za higijenu. A takođe isto može biti lepa reč podrške i molitva. U ova teška vremena zaista teško dolazimo do razumevanja.

Zamolio bih Vas, da sve o nama pogledate na našem sajtu Preobrazenje.rs

Zainteresovani ljudi za direktnu komunikaciju mogu pozvati mene, na moj broj telefona 064-356-3220.

Da ponovim još jednom:

-trenutno u našem kampu se nalazi dvadeset i pet štićenika, teško uspevamo da obezbedimo dovoljne količine novca i hrane stoga još jednom apelujem i molim sve dobre ljude da nam pomognu.

Svako dobro u ova teška vremena.

Zbogom!

U koliko želite i osetite potrebu, shodno svojim mogućnostima, možete i vi dati neku skromnu donaciju za hranu našim štićenicima.

ZA SVA VAŠA PITANJA POZOVITE 064 35 63 220