Zajedno za udobniji smeštaj – pomoć za ugradnju sistema grejanja

Zajedno za udobniji smeštaj – pomoć za ugradnju sistema grejanja

Udruženje građana „PREOBRAŽENJE“ uspešno je prikupilo dovoljno novca za renoviranje kuće koja služi kao smeštaj za štićenike centra. Zahvaljujući velikodušnim donacijama nakon požara, renovirane su sobe, kupatila i predsoblje, a postavljene su i nove instalacije. Međutim, kako bi se stvorili uslovi za adekvatno grejanje tokom hladnijih meseci, neophodno je dodatno ulaganje a fali još i nameštaj poput komoda, garderobera i ormara.

Kao centar koji se bavi lečenjem od narkomanije i ostalih vidova zavisnosti, UG „PREOBRAŽENJE“ želi da omogući kvalitetan smeštaj i život osobama koje se nalaze na lečenju i odvikavanju. Renoviranje kuće bio je prvi korak ka ostvarenju ovog cilja. Novac prikupljen od donacija iskorišćen je na najbolji mogući način i ostvareni su vidljivi rezultati, međutim, neophodno je obezbediti sistem grejanja kako bi se stvorili uslovi za udoban boravak u kući tokom hladnih meseci i garderobera za smeštanje ličnih stvari.

Stoga, pozivamo sve one koji su spremni da pomognu u ostvarenju ovog cilja, da se pridruže našoj akciji i da svojim donacijama pomognu u kupovini i ugradnji sistema grejanja. Svaka donacija je dobrodošla i svaki prilog će biti od velike pomoći u ostvarenju ovog cilja.

Zahvaljujemo se svim donatorima koji su svojim velikodušnim prilozima omogućili renoviranje kuće i stvorili uslove za kvalitetan smeštaj za osobe u problemu sa zavisnosti. Bez vaše podrške, ovo ne bi bilo moguće. Vaša podrška i solidarnost su nam dali motivaciju da nastavimo da radimo na ovom projektu i da unapređujemo kvalitet života onih kojima je to najpotrebnije.

Još jednom, hvala vam na vašoj podršci i nadamo se da ćete nastaviti da podržavate naš rad u budućnosti.

Ziro račun:

205-250668-28

PayPal:

preobrazenjesrb@gmail.com

Na stranici DONACIJE možete videti i ostale načine doniranja iz inostranstva.

Hvala vam na razumevanju i pomoći.

ZA SVA VAŠA PITANJA POZOVITE 064 35 63 220