Nastavljamo sa posvećenošću nakon požara

Nastavljamo sa posvećenošću nakon požara

21. septembra 2022. godine doživeli smo veliku tragediju kada je požar zahvatio naš dom. Uništio je celokupnu imovinu udruženja, ali uprkos tome nismo dozvolili da nas obeshrabri.

Sa neverovatnom hrabrošću i predanošću, odlučili smo da nastavimo svoj rad i da pružimo podršku onima koji se bore sa zavisnošću. Naša misija je i dalje ista – da pružimo sigurno okruženje i uslove za lečenje i oporavak štićenika.

Ovim putem pozivamo sve koji žele da leče svoje bližnje od bilo kog oblika zavisnosti ili lično trebaju pomoć da nam se obrate putem telefona 064 35-63-220. Uslovi su sada i više nego idealni i spremni smo primiti nove ljude u našu zajednicu.

Velikodušni donatori su nam pružili podršku i omogućili nam da prikupimo dovoljno sredstava za renoviranje kuće koja služi kao smeštaj za naše štićenike. Zahvaljujući njima, kuća je obnovljena i sada pruža idealne uslove za boravak i lečenje. To nam daje snagu da nastavimo sa našim dragocenim radom.

Ovom prilikom želimo da izrazimo duboku zahvalnost svim donatorima koji su nam pružili podršku u ovom teškom trenutku. Vaša velikodušnost omogućila je obnovu i stvaranje uslova za kvalitetan smeštaj za osobe koje se bore sa zavisnošću. Bez vas, ovo ne bi bilo moguće.

Pozivamo sve ljude dobre volje da podrže naš rad i pomognu u razvoju udruženja. Svaka donacija, bez obzira na njen iznos, ima veliki značaj. Vaš doprinos će nam pomoći da obezbedimo sve potrebe naših štićenika i da nastavimo sa širenjem podrške i podizanjem svesti o zavisnosti.

Ako želite da donirate, evo načina na koje to možete učiniti:

Vaša podrška je od vitalnog značaja za naš rad. Vaša donacija će nam pomoći da pružimo podršku onima kojima je najpotrebnija i da gradimo zdraviju i snažniju zajednicu.

Takođe, pozivamo sve zainteresovane da se pridruže našem udruženju kao novi članovi. Ako želite biti deo naše inspirativne zajednice koja menja živote, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona kako biste saznali više informacija o postupku prijave.

Hvala vam što ste se pridružili Udruženju građana „Preobraženje“ u ovoj važnoj misiji. Vaša podrška ima neverovatnu snagu da menja živote i stvara pozitivne promene u svetu.

Zajedno, nastavljamo da preobražavamo.

ZA SVA VAŠA PITANJA POZOVITE 064 35 63 220