Dan: 29. avgust 2019.

Ljudovanje RTRS

1 deo 2 deo U emisiji „Ljudovanje“ na Radio Televizija Republike Srpske, gostovao je Božidar Dragutinović osnivač i predsednik udruženja za borbu protiv narkomanije i bolesti zavisnosti “Preobraženje”. U oboj emisiji je Božidar objasnio o opasnim uticajima droge, životu, kako se suočiti sa problemima i kome se obratiti u koliko dođe do problema.

Balkan info – Iz kandži narkomanije izvukao me Branislav Peranović

Gost emisije „Intervju“ bio je gospodin Božidar Dragutinović, predsednik udruženja za borbu protiv narkomanije i bolesti zavisnosti „Preobraženje“. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama. Intervju je snimljen 13.06.2018. godine u prostorijama redakcije „BALKAN INFO“ u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

Život priča: Preobraženje

 Posle 14 godina zavisnosti od heroina i alkohola i isto toliko godina neuspelih pokušaja da se “skine” sa droge i izvuče iz svega, Božidar Dragutinović odlučuje da ode na lečenje u Crnu Reku. U to vreme u manastiru je bio otac Branislav Peranović koji je nakon izvesnog vremena počeo štićenike fizički da kažnjava.

TRIBINA, BAČKA TOPOLA, 16. februar 2018. godine

U Bačkoj Topoli, 16. februara 2018. godine, u bioskopskoj sali, realizovana je tribina o prevenciji narkomanije. Organizator ovoga događaja bilo je Udruženje istraživača ZENIT iz Bačke topole na čelu sa Filopom Bogunovićem u saradnji sa Kancelarijom za mlade i Domom kulture u Bačkoj topoli. Pred nešto više od 80 mladih istraživača i građana Bačke Topole, […]

TRIBINA, MIRIJEVO 24. marta 2018. godine

  U subotu, 24. marta 2018. godine, članovi Udruženja rađana za borbu protiv narkomanije i ostalih vidova zavisnosti „Preobraženje“, realizovali su tribinu o prevenciji narkomanije u prostorijama mesne zajednice u Mirijevu, sa početkom u 17:00 časova. Organizator događaja bilo je Udruženje građana Mirijevo. Na tribini su govorili Božidar Dragutinović, predsednik Udruženja, Dejan Lukić, teolog, i […]